آشپزیانواع مربا و ترشیجات

ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط

ما در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ی ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط آشنا کنیم.ترشی انداختن یکی از قدیمی‌ترین رسوم ایرانی‌ها در فصل زمستان است.

با این‌که درست کردن انواع و اقسام ترشی در منزل یکی از خوشمزه‌ترین هنرهای خانم‌های ایرانی است اما زمستان را بیشتر با «ترشی مخلوط هفت بیجار» می‌شناسند.

شما هم اهل ترشی انداختن هستید؟ اصلا به اصطلاح «دست‌تان برای ترشی خوب است»؟ حتی اگر تا به حال دستی در انداختن ترشی نداشته‌اید و بار اول‌تان است اصلا بد به دلتان راه ندهید.

طرز تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط  را بخوانید و همین امروز برای درست کردن یک دبه ترشی مخلوط ریز خوش طعم و خوش عطر با ادویه مخصوص ترشی و بدون کپک زدن دست به کار شوید.

مواد لازم جهت تهیه ترشی هفت بیجار

1 عدد گل کلم درشت
600 گرم سیب زمینی ترشی
2 عدد هویج متوسط
2 کاسه کوچک ساقه کرفس
چند عدد خیار
3 عدد بادمجان قلمی متوسط
150 گرم پیاز قرمز یا سفید ریز
سیر چند حبه
1_2 عدد فلفل سبز تند
سرکه
سبزی معطر
نمک و فلفل و زردچوبه
چند عدد سیاه دانه
پودر گلپر و تخم گشنیز کمی
1_2 قاشق غذاخوری شکر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی مشهدی

ترشی هفت بیجار

  • هویج را شسته سپس خشک کنید، پوست بگیرید به قطعات دلخواه خرد کنید.«زیاد درشت نباشد»
  • خیار و سیب زمینی ترشی را شسته ،خشک کنید به قطعات دلخواه خرد کنید.
  • گل کلم ، گل هاش رو جدا کنید ،شسته ،سپس خرد کنید، روی پارچه مناسب پهن کنید تا خشک شود.
  • پیاز و سیر را مرحله آخر پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید.
  • فلفل سبز تند رو خرد نکنید به صورت کامل ازش استفاده کنید.

ترشی هفت بیجار

  • ساقه کرفس را خوب شسته، خشک کنید و دلخواه خرد کنید
  • بادمجان رو خوب شستم سرو ته بادمجان رو جدا کردم داخل آبکش ریختم خشک شد به دلخواه خرد کردم کمی سرکه جوشانده وقتی جوش اومد بادمجان ها رو به مدت پنج دقیقه با حرارت ملایم می پزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.«زیاد نجوشد که له می شود».
  • سبزی معطر«ترخون، مرزه، برگ کرفس مخصوص خیار شوری، کمی نعناع ،شوید………»را شسته ، خشک کنید و متوسط خرد کنید
  • سبزی معطر هرچه ترخون و برگ کرفس مخصوص خیار شوری بیشتر باشه ترشی خوش عطرتر میشه.
  • همه مواد را مخلوط می کنیم ، بعد از هم زدن مواد داخل ظرف های مناسب ریخته، شیشه رو پر از مواد و سرکه کنید، در شیشه رو محکم ببندید.
  • داخل یه ظرف بزرگ تمام مواد رو ترکیب کنید تمام ادویه ها و سبزی ها رو اضافه کنید کمی سرکه اضافه کنید.«گلپر فوق العاده ترشی رو خوشمزه میکنه برای یه شیشه دو کیلوی ترشی ، یک قاشق پودر گلپر اضافه کردم».
  • زردچوبه زیاد اضافه نکنید«خیلی کم زعفران اضافه میکنم که عالیه»

ترشی هفت بیجارنکات لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار

  • حتما تمام ظرف رو خوب خشک کنید که ترشی کپک نزند…
  • ظرف مخصوص ترشی حتما شیشه‌ایی باشد.
  • شکر از تیزی سرکه کم می کند
  •  نمک رو فراموش نکنید نه زیاد نه کم
  • ماایرانی ها عاشق گل کلم هستیم برا ی همین بیشتر گل کلم استفاده کنید.«سلیقه ای»
  • اگر دوست دارید ترشی مخلوط هفت بیجار شما کمی نرم باشد می‌توانید تمام مواد را به صورت جداگانه در کمی آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. البته این کار کاملا سلیقه‌ای است و در صورت پختن حتما مواد را آبکش کنید تا کاملا خشک شوند تا ترشی کپک نزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی بادمجان

منبع: کوکپد

برچسب ها
نمایش بیشتر
محصولات مراقبت از پوست

کلید زیبایی

کلید زیبایی با کمک کادر خود تصمیم دارد هر آنچه در دنیای مد و زیبایی اتفاق می افتد را پوشش بدهد ، ما به شما می گوییم برای خوش پوش بودن چه استانداردهایی را باید رعایت کنید و با رعایت کدام اصول همیشه و در همه شرایط خوشتیپ باشید.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید